Auranmaan Panosta Paikalliseen -messut

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
01.12.2022
15:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Kisariihi

Kategoriat


Tervetuloa ostoksille sekä tukemaan ja tutustumaan paikallisiin toimijoihin ja yrityksiin. Panostamalla paikalliseen, voi meistä jokainen vaikuttaa alueemme elinvoimaisuuteen!

Kaikille avoin tapahtuma, maksuton sisäänpääsy.

Messuilla pääset tekemään ostoksia ja hyödyntämään mahtavia messutarjouksia, sekä tutustumaan Auranmaalla toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja kuntiin, jotka mm. myyvät tuotteitaan ja palvelujaan, esittelevät toimintaansa, rekrytoivat uutta henkilökuntaa tai tavoittelevat uusia jäseniä.

Messukävijöille on luvassa myös houkuttelevaa oheisohjelmaa, jossa perheen pienimmätkin pyritään huomioimaan. Lapsille mm. pomppulinna!

Paikalla myös paikallisten seurojen buffetti sekä makkaranmyyntiä.

Tapahtuman järjestää Auranmaan Nuorkauppakamari, yhteistyössä Auranmaan kuntien, yrittäjien, yhdistysten ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda Auranmaan alueen monipuolisia yrityksiä, yhdistyksiä sekä kuntia tunnetuksi ja helposti lähestyttäviksi, sekä kiinnittää huomiota paikallisten palveluiden käyttämiseen ja paikallisten tuotteiden ostamiseen.

Katso lisätiedot ja kaikki myyjät sekä näytteilleasettajat tapahtuman nettisivuilta: www.jcauranmaa.com tai Facebook-tapahtumasivulta: www.facebook.com/events/503594471638700.

TERVETULOA!